22. september 2022

Stande på Børn & Unge Topmøde 2023

KL afholder Børn & Unge Topmøde den 26.-27. januar 2023 i Aalborg Kongres & Kultur Center under temaet ’Trivsel og stærke børnefællesskaber’.

Bookning af stande til KL's Børn & Unge Topmøde 2023 

KL’s Børn & Unge Topmøde er landets største kommunalpolitiske forum på børne- og ungeområdet, og samler kommunalpolitikere, direktører, chefer og interessenter fra hele landet. Børn & Unge Topmødet samler typisk omkring 1.500 deltagere fra kommuner, stat samt interesse-, videns- og uddannelsesorganisationer til oplæg og netværk på børne- og ungeområdet. Den 27. september 2022 åbner tilmeldingen for booking af stande til årets topmøde, og KL inviterer alle organisationer og interessenter på området til at booke en stand.

Børn & Unge Topmødet er et oplagt forum som interessent eller organisation med virke indenfor området til at møde kommunalpolitikere, direktører og chefer med ansvar for børne- og ungeområdet.

Tilmeldingen for at booke stande åbner tirsdag d. 27. september 2022 kl. 10:00. Læs meget mere om standene, tilmelding og praktiske informationer her: 

Booking af stande

Vi åbner for bookingen af stande den 27. september kl. 10.

×

Log ind