03. februar 2022

Bliv standholder på årets dagtilbudskonference 2022

Kl afholder den årlige dagtilbudskonference den 31. maj 2022. Konferencen afholdes i ODEON i Odense.

Kom i dialog med ledere, chefer og konsulenter på dagtilbudsområdet

Vi har i dag åbnet for booking af stande til årets dagtilbudskonference. Konferencen afholdes i ODEON i Odense d. 31. maj 2022.

En stand på KL’s dagtilbudskonference vil give jer en unik mulighed for at komme i dialog med dagtilbudsledere, forvaltningschefer, konsulenter og andre interessenter på dagtilbudsområdet. 

Konferencen starter kl. 8 med besøg i standene og morgenkaffe. I løbet af dagen vil deltagerne flere gange have mulighed for at besøge standområdet. Det gælder både i pausen om formiddag, ved frokosten og i pausen om eftermiddag. Dele af forplejningen foregår stående ved caféborde i standområdet, så standområdet har en central rolle på konferencen.  

Praktisk info

I år tilbydes to størrelser stande. En stand á 2x2 m. koster 6000 kr. ekskl. moms, mens en stand på 2x3 m. koster 9000 ekskl. moms. Prisen inkluderer opsætning af strøm, bagvæg på standen, et almindeligt bord og 2 almindelige stole. Ekstraudstyr kan bestilles separat. Prisen inkluderer også, at I kan få to deltagere med til kostpris på 595 kr. ekskl. moms pr. person.

Tilmelding af stand

Læs meget mere om at være standholder på dagtilbudskonferencen ved at klikke på nedenstående link

×

Log ind