13. april 2022

Alle stande solgt på dagtilbudskonferencen

Der er stor interesse for dagtilbudskonferencen, som afholdes d. 31 maj i ODEON i Odense. Se her, hvilke stande, vi får besøg af.

Sammen sætter vi fokus på kvalitet

Den 31. maj sætter KL sammen med en masse oplægsholdere og standholdere fokus på kvalitet i dagtilbud. Det gør vi til dagtilbudskonferencen, som igen i år byder på en masse forskellige temaer, oplæg og stande. 

I standområdet får vi besøg af 18 forskellige stande. De vil være til stede hele dagen og stå klar til at fortælle om deres tilbud, idéer og projekter til udvikling af dagtilbudsområdet. Årets stande er:

Greenbyte, Fru Hansens Kælder, Rolighed-Humania, IST Danmark, Trygfondens Børneforskningscenter, Idekassen, Center for ADHD, Børns Vilkår, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, Dansk Psykologisk Forlag, Komponent, INFOBA, Subit, Mindful Børneliv, Njordrum Care, RUM TIL MAGI, Kulturprinsen og Dafolo. 

Har du ikke tilmeldt dig konferencen endnu?

Tag dine kollegaer under armen den 31. maj. Vi glæder os til at se jer!

I kan læse meget mere om konferencen, finde programmet og tilmelde jer via nedenstående link.

Tilmelding

Hvis I er en virksomhed, organisation eller kommune, som gerne vil have fingrene i en stand, men ikke nåede det, kan du skrive til Maja Noer Olsgaard på mano@kl.dk for at høre om muligheden for at overtage en stand via ventelisten.

 

 

×

Log ind