20. august 2021

Skal I have en stand til KL’s Børn & Unge Topmøde 2022?

Den 26. august 2021 kl. 10.00 åbner vi for booking af stande til KL’s Børn & Unge Topmøde 2022 i Aalborg Kongres & Kultur Center. På topmødet vil der være fokus på, hvordan vi sikrer og udvikler kvalitet på børne- og ungeområdet.

Topmødet henvender sig til alle med ansvar for og interesse i 0-25-årsområdet, og samler typisk over 1500 kommunalpolitikere, direktører og chefer og andre interessenter på området. På topmødet vil der være politiske debatter, faglige oplæg og vidensdeling.

Stand på topmødet

En stand på Børn & Unge Topmøde 2022 giver din virksomhed eller organisation en unik mulighed for at komme i dialog med de centrale aktører på børne- og ungeområdet.

Strandene er placeret i Forhallen og Fundamentet og er mellem 6 og 15 km2. Standen leveres med bagvæg, skillevæg til nabostanden, strøm, samt adgang til wi-fi. Alle udstillere bliver annonceret med logo på skærmene i forhallen, i programmet, samt i appen med en beskrivelse af jeres stand. Derudover er det muligt at tilkøbe en hel og halv side annonce i programmet. Dette kan tilkøbes i forbindelse med bestillingen af standen.  

Konferencen åbner dørene torsdag den 27. januar kl. 8:00 med en let morgenanretning, inden programmet starter kl. 10:00. Konferencen slutter fredag den 28. januar kl. 12:00.

Bestilling af stand og yderligere information tryk her

Det er også derinde, at du allerede nu kan orientere dig i standoversigten og læse i udstillerhåndbogen.