21. maj 2021

Læs programmet for KL's webinar om stærke børnefællesskaber i dagtilbud

Den 8. juni afholder KL et webinar, der sætter fokus på stærke børnefællesskaber i dagtilbud. Læs programmet for webinaret her.

Inklusion, trivsel og stærke børnefællesskaber i folkeskolen har i mange år været på den politiske dagsorden. Men tallene peger på, at vi skal starte meget tidligere, hvis vi skal lykkes med at løfte opgaven. KL sætter derfor fokus på de stærke børnefællesskaber i dagtilbud ved et webinar, der finder sted den 8. juni 2021, kl. 9.30-13.15.

Ved webinaret vil du blandt andet høre et oplæg fra Inge Schou Larsen, psykolog med speciale i udviklingspsykologi og pædagogiske processer, hvor hun giver et indblik i, hvad der kendetegner praksis og rammer, som understøtter stærke børnefællesskaber. Du vil også høre hvordan forvaltningen i Horsens Kommune sammen med det politiske niveau har arbejdet med at løfte opgaven.

Læs meget mere om webinaret i programmet herunder:

  • PDF

    Webinar om stærke børnefællesskaber i dagtilbud 2021_Program

Praktisk information og tilmelding

Webinaret finder sted tirsdag den 8. juni 2021 i tidsrummet 9.30-13.15 og afvikles på Microsoft Teams.

Målgruppen for dagen er kommunale medarbejdere på dagtilbudsområdet samt decentrale ledere i dagtilbud. Prisen for deltagelse er 545 kr. pr. person eks. moms.

Tilmeld dig herunder:

Arrangement

Temadage Webinar om stærke børnefællesskaber i dagtilbud