08. februar 2021

KL’s virtuelle Børn & Unge Topmøde satte i år fokus på sammenhænge

Den 28. januar afholdt KL sit årlige Børn & Unge Topmøde – denne gang virtuelt. Topmødet satte fokus på det sammenhængende børne- og ungeområde.

Et anderledes topmøde

I år så KL’s Børn & Unge Topmøde noget anderledes ud, da vi måtte skifte de vante omgivelser i Aalborg ud med en virtuel platform. Trods dette lykkedes det traditionen tro at sætte fokus på nogle at de vigtigste politiske temaer på området. I løbet af dagen fik de mere end 1500 deltagere spændende input til, hvordan kommunerne kan lykkes med at løfte den vigtige opgave med at skabe sammenhænge i indsatserne for vores børn og unge.

I videoen herunder kan du se nogle forskellige spændende nedslag fra topmødet:

 

Alle deltagere har via den virtuelle platform adgang til indholdet for dagen i seks måneder. Det giver mulighed for at dele materialet med hele organisationen – f.eks. ved ledermøder. Vi håber, at indholdet for topmødet på den måde kan understøtte kommunerne endnu mere i deres arbejde med at skabe sammenhænge.

Børn & Unge Topmøde 2022

Sæt allerede nu kryds kalenderen den 27.-28. januar 2022, hvor vi krydser fingre for, at vi igen kan mødes i Aalborg til et spændende og inspirerende topmøde.