06. december 2021

Hvad er kvalitet og værdi på folkeskoleområdet?

Vær med når KL sætter fokus på kvalitet og værdi for alle børn og unge på Børn- & Unge Topmødet den 27-28. januar 2022.

8 ud af ti børn går i den danske folkeskole, og folkeskolen er en vigtig grundsten i børn og unges liv. Det stiller krav til både rammer og indhold, så elever oplever værdi og får lyst til at lære mere. Børn og forældre skal kunne regne med at møde en skole med et højt og ensartet kvalitetsniveau, uanset hvor de bor. Derfor er der på KL’s børne- og unge topmøde i år fokus på bl.a. kvalitet og værdi i folkeskolen.

Politisk ledelse, lokal skoleudvikling og høj kvalitet

Gennem forskellige oplæg og temadrøftelser ser topmødet nærmere på kvalitet og værdi i den danske folkeskole. Med oplæg fra Mille Borgen Mikkelsen, Formand for de Danske Skoleelever, sættes der fokus på eleveres oplevelse af og perspektiv på værdi og kvalitet i folkeskolen. Andreas Schleicher, Director for the Directorate of Education and Skills OECD, vil fortælle om, hvad børn og unge får brug for at vide i fremtiden, og hvad det stiller af krav til skolens indhold og indretning. Til topmødet er det også muligt at dykke endnu mere ned i emnet gennem temamødet politisk ledelse af lokal skoleudvikling og blive klogere på, hvordan kommunerne kan arbejde inddragende og dialogisk med politisk ledelse af lokal skoleudvikling.

Om topmødet

KL’s Børn & Unge Topmøde 2022 sætter fokus på, hvordan vi skaber kvalitet og værdi for alle børn og unge. Topmødet afholdes den 27-28. januar 2022 i Aalborg Kongres og Kultur center. Topmødet samler 1600 kommunalpolitikere, direktører, chefer og andre interesserede på hele børne- og ungeområdet.

På topmødet sættes der også fokus på kvalitet og værdi i dagtilbud, ungdomsuddannelser, specialområdet samt den politiske ledelsesrolle af hele børne- og ungeområdet gennem en række politiske og faglige oplæg, paneldebatter og kommunale eksempler.

Læs mere om topmødet, programmet og tilmelding her:

×

Log ind