30. april 2020

Webinar om udeundervisning og udeliv i skoler og dagtilbud

KL inviterer forvaltninger og skole- og dagtilbudsledere til webinar den 14. maj. På grund af stor interesse for webinaret, har det i en periode ikke været muligt at tilmelde sig. Vi har nu øget antallet af pladser, så der igen er åbent for tilmeldinger.

Skoler og dagtilbud er åbnet igen under nye rammer og med andre krav til faciliteter og samværsformer.

Læring og leg skal så vidt muligt foregå udenfor, og det medfører nye muligheder og udfordringer. I både kommunale forvaltninger, skoler og dagtilbud bliver der arbejdet på højtryk for at finde gode løsninger på, hvordan man kan tilrettelægge udendørs undervisning, leg og læring af høj kvalitet.

Derfor inviterer KL til et webinar om udeundervisning og udeliv i skoler og dagtilbud den 14. maj 2020 kl. 12.30-14.15.

Inspiration fra forskere og videndeling mellem kommuner

På webinaret kan du opleve forskerne Andreas Rasch-Christensen og Peter Bentsen samt skole- og uddannelsesleder Nanna Lohman fra Svendborg Kommune.

De giver deres bud på, hvordan og hvorfor udeundervisning og udeliv i skoler og dagtilbud bidrager til motivation og stærke børnefællesskaber og giver børn og unge kompetencer, som kan bruges til at løse virkelighedsnære udfordringer. Se vedhæftede program.

Webinaret vil bestå af oplæg, mulighed for at stille spørgsmål og sparring og inspiration til opgaven på tværs af kommuner.

Webinaret bliver holdt i programmet Teams, og deltagerne vil modtage en vejledning til, hvordan man deltager forud for dagen.

Tilmelding 

Webinaret henvender sig til kommunale forvaltninger og skole- og dagtilbudsledere. Det er gratis at deltage.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her

Du kan også se programmet herunder:

 

×

Log ind