30. september 2020

Nu kan du tilmelde dig KL's temadag om digitale redskaber i dagtilbud

KL inviterer til temadag om digitale redskaber i dagtilbud for dagtilbudschefer, dagtilbudsledere, konsulenter, it-medarbejdere og andre interesserede. Temadagen afholdes virtuelt den 26. november 2020.

På temadagen er der blandt andet mulighed for at høre Implement Consulting Group fortælle om deres netop udkomne undersøgelse af digitale redskaber. Undersøgelsen tegner et landkort for udbredelsen af de digitale redskaber i dagtilbud og peger på en række områder, hvor der kan sættes ind. Læs hele undersøgelsen her.

På temadagen vil lektor på Københavns Professionshøjskole, Steen Søndergaard, desuden belyse, hvorfor kommuner og dagtilbud skal interessere sig for digitale redskaber. Temadagen vil i den forbindelse give en status på Aula Dagtilbud.

Dyk ned i det, der fylder i netop din kommune

Temadagen byder foruden faglige oplæg på en række sessioner, der dykker ned i særlige tematikker i arbejdet med digitale redskaber i dagtilbud.

Oplever din kommune dalende fokus fra forvaltnings- og institutionsniveau på udformning og opfølgning på strategier på det digitale område? Så kan du få særligt meget ud af at tilmelde dig og dine kollegaer til break-out-sessionen ”Strategi og retningslinjer på forvaltnings- og institutionsniveau”.

Ønsker du at blive klogere på, hvordan de pædagogiske digitale redskaber kan fremme arbejdet og indholdet i de seks læreplanstemaer? Så kan du tilmelde dig og dine kollegaer break-out-sessionen ”Anvendelse af de pædagogiske digitale redskaber”.

Ønsker du at styrke videndelingen af erfaringer med digitale redskaber? Så kan I få særligt meget ud af at tilmelde jer break-out-sessionen ”Kompetencer og inspiration til anvendelse af digitale redskaber i dagtilbud”.

Tilmelding

Du kan se programmet for temadagen og tilmelde dig og dine kollegaer her