03. september 2019

Vis jeres virksomhed frem på messen 'Teknologispring i dagtilbud og folkeskolen'

KL afholder messen "Teknologispring i dagtilbud og folkeskole – Messe om læring og dannelse i, om og gennem teknologi den 28. november 2019 på IBC Innovationsfabrikken i Kolding. Du kan nu købe en stand.

Messen stiller skarpt på, kommuner, skoler og dagtilbuds arbejde med teknologi i forhold til børn og unges læring, trivsel og dannelse. I den forbindelse inviterer KL virksomheder med interesse for området til at opstille stande i messeområdet. Hvis din organisation/virksomhed vælger at opstille en stand, vil I få mulighed for at skabe opmærksomhed for jeres produkter hos de kommunale nøglepersoner, der deltager i konferencen. Vi forventer cirka 300 deltagere. Målgruppen for messen er skolechefer, dagtilbudschefer, forvaltningsledelse, skoleledere, dagtilbudsledere og ressourcepersoner på området.

På markedspladsen vil man som deltager kunne møde dagtilbud, skoler, kommuner og virksomheder, der på hver deres måde er godt i gang med brugen af de nye teknologier i praksis.

Tildelingen af stande kører efter først-til-mølle-princippet.

Tid og sted:

  • 28. november 2018. Kl. 9.00-16.00 (Der vil være mulighed for opstilling fra kl. 7)
  • IBC Innovationsfabrikken, Birkemosevej 1, 6000 Kolding

Prisen for en stand er 7.500,- + 350 kr pr. person for op til to standdeltagere.

Tilbuddet indeholder: 1 x stand: 2 x 3 m. inkl. strømtræk, belysning samt 1 barbord og 1 barstol:

Såfremt jeres virksomhed er interesseret i en standplads eller har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte Hans Nørregaard Larsen på hnla@kl.dk eller 33 70 35 67.

Vi ser frem til at høre fra jer.