28. maj 2019

Temamøder om det pædagogiske tilsyn i dagtilbud

Hvordan skabes det gode og udviklingsorienterede tilsyn? Det og meget mere sætter KL fokus på gennem temamøder om tilsyn i dagtilbud.

Det pædagogiske tilsyn er en vigtig brik i at sikre dagtilbud af høj kvalitet. Men hvordan udvikles et tilsyn, der også bidrager til at skabe sammenhæng på hele området? Og hvordan kan tilsynet bedst muligt bidrage til en stærk og udviklende evalueringskultur?

Susanne Hermansen fra Neu;sight vil på temamøderne belyse, hvordan tilsynet kan tænkes ind i en større og bedre ramme og dermed kan sikre bedst mulig udvikling og kvalitet for både børn, medarbejdere og organisation.

Temadage i København og Kolding

Susanne Hermansens oplæg sætter rammen for KL’s temamøder om tilsyn i dagtilbud den 26. august 2019 i KL-huset i København og den 28. august 2019 på Scandic Kolding. Temamøderne byder også på kommunale eksempler på arbejdet med det udviklende tilsyn samt hvordan data og systematik kan bidrage til praksissen. Temamøderne vil også belyse de lovmæssige rammer for tilsynet i de forskellige former for dagtilbud og private pasningsordninger

Temadagene foregår i KL den 26. august 2019 og i Kolding den 28. august 2019. Læs meget mere om temadagene, se programmet og tilmeld dig allerede nu.

Tilmelding til temamødet i København

Tilmelding til temamødet i Kolding