13. december 2019

Oplev hvordan vi skaber rammerne for de stærke fællesskaber i Aalborg

Kom på bustur med UngAalborg på KL’s Børne- og Ungetopmøde 2020 og oplev Aalborg Kommunes nye ungdomskulturhus

På KL’s Børne- og Ungetopmøde den 30.-31. januar 2020 kan du opleve Aalborg Kommunes nye ungdomskulturhus Blok X og se, hvordan Aalborg arbejder med at skabe stærke fællesskaber. Besøget foregår som en bustur fra Aalborg Kongres- og Kultur Center.

Det er UngAalborg, der viser Blok X frem. UngAalborg sætter fokus på det fælles tredje, hvor aktiviteten ikke er målet, men midlet. De arbejder med at skabe tætte fællesskaber omkring en aktivitet eller en interesse.

I Blok X kan du opleve, hvordan man hurtigt kan føle sig som en del af et fællesskab ved at arbejde med det kunstneriske og kulturelle vækstlag, kropsæstetik og læring, ungdomspolitik, teater og udtryk, psykisk og fysisk sundhed samt ord- og talblindhed. Alt sammen med fokus på børn og unge.

Blok X ligger i Aalborgs tidligere tivolipark Karolinelund, hvor bygningerne er blevet bygget om, bl.a. med hjælp fra lærere og elever på UngAalborgs heltidsskole UngAUC. 

Turen starter kl. 17.30 og varer max en time. Der er plads til 45 personer i alt, og fortællingen starter i bussen på vej til Blok X. Tilmelding til turen sker her: https://tilmeld.kl.dk/butmbus