09. december 2019

KL's Børn & Unge Topmøde byder på kommunal vidensdeling med børnefællesskaber i fokus

Den 30. til 31. januar 2020 byder KL velkommen til kommunalpolitikere, direktører, ledere, forskere og andre interessenter på børne- og ungeområdet, når årets Børn & Unge Topmøde løber af stablen. Topmødet afholdes i Aalborg under temaet ”Stærkere fællesskaber – bedre trivsel,” og du kan stadig nå at komme med.

Topmødet er børne- og ungeområdets største kommunalpolitiske forum

KL’s Børn & Unge Topmøde er Danmarks største kommunalpolitiske forum på børne- og ungeområdet. Topmødet giver kommunalpolitikere og andre centrale parter på området mulighed for at drøfte udviklingen, muligheder og udfordringer i arbejdet med at skabe de bedst mulige rammer for, at alle børn og unge trives og indgår i et fællesskab.

Men kommunerne kan ikke løfte den opgave alene. Derfor har KL blandt andre inviteret børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil til en samtale om, hvordan kommunerne i samarbejde med blandt andet regeringen sikrer, at Danmark bliver verdens bedste land at være barn i.

Stande giver inspiration og vidensdeling

På topmødet er der også mulighed for at besøge mere end 50 stande. Standene giver mulighed for drøftelser, input og vidensdeling inden for flere centrale områder.

Læs mere om KL's Børn & Unge Topmøde 2020, se oversigten over alle standene og tilmeld dig her.