03. april 2019

Du kan stadig nå det: Virksomhedsstande på KL's dagtilbudskonference

Få mulighed for at præsentere din virksomhed eller organisation til en bred målgruppe på en virksomhedsstand på KL's dagtilbudskonference d. 29. maj i Odense.

Markedsføring og nye forbindelser

En stand på dagtilbudskonferencen giver din virksomhed eller organisation en unik mulighed for at komme i dialog og skabe nye forbindelser med centrale aktører på børneområdet. Standområdet er en central del af konferencen, hvor der i løbet af dagen er programsat tre besøg på markedspladsen. Dagen begynder med morgenkaffe på standområdet fra kl. 8.00 – 9.00. I frokostpausen fra kl. 11.30-13.00 er der igen markedspladsbesøg, hvortil der serveres kaffe og kage på området fra kl. 14.15-14.40.

KL's dagtilbudskonference henvender sig til en bred målgruppe: forvaltningschefer, forvaltningsmedarbejdere, dagtilbudsledere og andre interessenter på dagtilbudsområdet. Sidste år havde konferencen over 600 deltagere, og vi forventer samme tilslutning i år.

En stand på dagtilbudskonferencen koster 9000 kr. ekskl. moms. Prisen inkluderer muligheden for at få første deltager med til 595 kr. ekskl. moms. Den almindelige pris er 1895 kr. Alle deltagere på standen skal dog tilmelde sig. I kan se en oversigt over standenes placering her. Booking af stand foregår på tilmeldingssiden ved at vælge kategorien 'Stand'.