13. maj 2019

Det pædagogiske tilsyn

Hvilke nye former for tilsyn kalder den nye dagtilbudslov og den styrkede pædagogiske læringsplan på? Hvordan sikrer man et udviklingsorienteret tilsyn, der styrker evalueringskulturen i dagtilbuddene? Det er nogle af de spørgsmål, KL sætter fokus på gennem to temadage.

Det pædagogiske tilsyn skal sikre udvikling i læringsmiljøet. Men det pædagogiske tilsyn kan samtidig bidrage til et blik på pædagoger og lederes egen rolle i arbejdet med at sikre kvalitet og udvikling. På temadagene vil Susanne Harder fra COK blandt andet belyse, hvordan det pædagogiske tilsyn kan anvendes kompetenceudviklende og som en del af en større udviklingsstrategi.

På temadagene belyses det derudover, hvilke nye tilsyn dagtilbudsloven og den styrkede pædagogiske læreplan kalder på. Gennem faglige oplæg, kommunale eksempler og drøftelser vil det pædagogiske tilsyn blive belyst i relation til evalueringskultur, data og systematik, udvikling og meget mere.

Temadagene foregår i KL den 26. august 2019 og i Kolding den 28. august 2019. Læs meget mere om temadagene, se programmet og tilmeld dig allerede nu.

Tilmelding til temamødet i København

Tilmelding til temamødet i Kolding