28. august 2019

Det er nu muligt at booke stand til KL’s Børn & Unge Topmøde 2020

Fra den 28. august kl. 10 har det været muligt at booke stand til KL’s Børn & Unge Topmøde 2020. På topmødet vil der være fokus på bedre trivsel blandt børn og unge og stærke fællesskaber.

Topmødet henvender sig til alle med ansvar for og interesse i 0-18-årsområdet med oplæg, der retter sig til både dagtilbuds- og folkeskoleområdet. Temaet for Børn & Unge Topmøde 2020 er ”Stærkere fællesskaber - bedre trivsel”.

Den 28. august kl. 10 blev der åbnet for booking af stande, og vi har ligesom de tidligere år oplevet stor interesse fra virksomheder og organisationer i at have en stand på topmødet. Derfor opfordrer vi til, at man booker sin stand i god tid.

Stand på topmødet

En stand på Børn & Unge Topmøde 2020 giver din virksomhed eller organisation en unik mulighed for at komme i dialog med de centrale aktører på børne- og ungeområdet: Kommunalpolitikere, forvaltningsdirektører og -chefer, skole- og dagtilbudsledere samt konsulenter.

Alle udstillere bliver synliggjort med præsentation på tilmeldingssiden, i konferencens app og med logo på fjernsynsskærme i forhallen, så det er let for deltagerne at få overblik over udstillerområder, og hvem der deltager. Du kan ligeledes annoncere i vores program, som er tilgængeligt online. Dette kan tilvælges ifm. bestilling af stand.

Vi åbner dørene torsdag den 30. januar kl. 8:00 med en let morgenanretning. Selve topmødet starter kl. 10:00 og slutter fredag den 31. januar kl. 12:00 med efterfølgende frokost.

Bestilling af stand foregår her.

Den 24. oktober åbner vi for tilmelding af deltagere.