21. august 2019

Børne - og undervisningsministeren gæster KL’s Folkeskolekonference

Den nye børne- og undervisningsminister, Pernille Rosenkrantz-Theil, kommer og giver sit perspektiv på folkeskoleområdet på årets Folkeskolekonference.

Ledelse, Dialog og Data med Mening

På KL’s Folkeskolekonference sætter vi i år fokus på, hvordan ledelse, dialog og samarbejde mellem skoleledelser og forvaltninger kan styrke vores fælles folkeskole. Konferencen sætter derudover spot på, hvordan en nuanceret brug af data kan styrke den faglige ledelse og udvikling.

Foruden den nye børne- og undervisningsminister byder årets konference også på oplæg af blandt andet David Woods, som kommer med bud på, hvordan man som skoleledelse kan mindske betydningen af social baggrund for elever i skolen. Du kan også opleve Justine Grønbæk Pors, der kommer og fortæller om, hvordan man som ledelse kan håndtere forskelligrettede krav og forventninger med henblik på at holde fokus på elevernes læring og trivsel.

Læs mere om og tilmeld dig KL’s Folkeskolekonference

KL’s nye Folkeskolekonference afholdes den 25. september 2019 i Odense. Du kan læse mere om Folkeskolekonferencen og tilmelde dig her.

Du kan også se programmet for konferencen herunder:

  • PDF

    Program - Folkeskolekonferencen 2019.pdf