22. november 2019

77 kommuner er allerede tilmeldt KL's Børn & Unge Topmøde 2020

Børn & Unge Topmødet er Danmarks største kommunalpolitiske forum på børne- og ungeområdet. Topmødet byder på politiske drøftelser, debatter og faglige oplæg om, hvordan vi skaber de bedst mulige rammer for børn og unges fællesskaber og trivsel. Er din kommune tilmeldt?

KL sætter fokus på børn og unges trivsel og fællesskaber

KL’s Børn & Unge Topmøde 2020 finder sted den 30.-31. januar 2020 i Aalborg Kongres & Kultur Center og afholdes med temaet ”Stærkere fællesskaber – bedre trivsel.”

Topmødet sætter blandt andet fokus på fællesskaber i både dagtilbud og folkeskole, på trivsel i de unge år og på det kommunale ansvar med ledelse og styring af børne- og ungeområdet. Der vil være politiske debatter, faglige oplæg og temamøder, der stiller skarpt på kommunernes arbejde med at sikre, at alle børn og unge trives, lærer og dannes.

Samtale med børne- og undervisningsminister

Vær også med, når børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil giver sit bud på, hvordan vi sikrer, at Danmark bliver verdens bedste land at være barn i. Det gør hun i en samtale med formand for KL’s Børne- og Undervisningsudvalg, Thomas Gyldal Petersen.

Læs mere om Børn & Unge Topmødet, se programmet og tilmeld dig og din kommune her.