02. maj 2023

Lovkurser på integrationsområdet

KL inviterer til lovkursus for alle nye kommunale medarbejdere på integrationsområdet samt medarbejdere, som gerne vil have genopfrisket deres viden om lovgivningen på området. Early Bird tilmelding udløber fredag den 5. maj.

Siden foråret 2022 har landets kommuner modtaget det største antal flygtninge i nyere dansk historie. Indtil nu har kommunerne løftet en kæmpeopgave med at modtage 35.000 flygtninge fra Ukraine, og der kommer stadig nye ukrainere til landet hver uge.

 

Særloven for flygtninge fra Ukraine medførte en række lovændringer på integrationsområdet. KL inviterer derfor til lovkursus på integrationsområdet. Kurset henvender sig til nye kommunale medarbejdere på integrationsområdet, medarbejdere som gerne vil have genopfrisket deres viden om lovgivningen på området, og andre interessenter på integrationsområdet, der har brug for at kende de lovgivningsmæssige rammer eller få et brush-up.

På kurset stiller vi skarpt på lovgivning på integrationsområdet, herunder særloven for ukrainere, og giver en gennemgang af integrationslovens indhold og rammer.

 

Læs mere om kurset og tilmeld dig her: Lovkurser på integrationsområdet 2023 (kl.dk)

×

Log ind