23. juni 2022

Nu kan du tilmelde dig Integrationstræf 22

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) og KL holder Integrationstræf 22 den 28. november på ODEON i Odense.

Verden har på kort tid forandret sig, og kommunerne har i de seneste måneder stået overfor en kæmpe opgave med at modtage og sørge for god integration for omkring 30.000 ukrainere.

Det er uvist for os alle,  hvilken kontekst vi ser ind i på integrationsområdet, når integrationstræf løber af stablen i november. Derfor vil årets Integrationstræf afspejle de aktuelle udfordringer, vi går i møde i efteråret.

Programmet er undervejs, men allerede nu kan du glæde dig til at høre  udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvads budskaber til kommunerne og forskningsprofessor fra Rockwool Fonden Jacob Nielsen Arendt giver en status på integrationen i Danmark. Han kommer også med sit perspektiv på, hvad vi har lært af tidligere flygtningegrupper ift. at få flygtninge på arbejdsmarkedet, og hvordan vi kan bruge den viden i den nuværende situation med fordrevne ukrainere.

Det hele sker den 28. november under overskriften ”Integrationstræf 22: Når verden forandrer sig”.

Tilmeld dig integrationstræf her

Du kan også booke en stand eller læse mere om at være udstiller på Integrationstræf her

Målgruppe

Integrationstræf henvender sig bredt til ledere og nøglemedarbejdere på integrationsområdet i kommunerne, repræsentanter for ministerier, styrelser, organisationer og private aktører.

Har du spørgsmål vedr.:

  • Tilmelding eller betaling kan du kontakte Annika Rosendal på mail arne@kl.dk
  • Stande kan du kontakte Kristine Sloth på mail krsl@kl.dk
  • Program samt anden faglig information kan du kontakte Sara Lindberg på mail sgl@kl.dk
×

Log ind