31. oktober 2022

Ledige pladser på lovkursus på integrationsområdet

KL inviterer alle nye medarbejdere på integrationsområdet samt medarbejdere som gerne vil have genopfrisket deres viden om lovgivningen på integrationsområdet til lovkursus. Der er stadig plads på kurserne i Viborg og Odense.

Siden foråret 2022 har landets kommuner modtaget det største antal af flygtninge i nyere dansk historie. Indtil nu har Danmark modtaget knap 30.000 flygtninge fra Ukraine, som har ansøgt om midlertidigt ophold i landet. Hertil er kommet en række lovændringer på integrationsområdet, samt vedtagelsen af særloven for flygtninge fra Ukraine.

KL inviterer alle nye medarbejdere på integrationsområdet samt medarbejdere som gerne vil have genopfrisket deres viden om lovgivningen på integrationsområdet til lovkursus.

På kurset stiller vi skarpt på lovgivning på integrationsområdet, herunder særloven for ukrainere samt en gennemgang af integrationslovens indhold og rammer.

Lovkurserne finder sted:

  • Den 9. november kl. 9.00-15.00 i Viborg
  • Den 17. november kl. 9.00-15.00 i Odense

Tilmelding samt yderligere info finder du her.

Er lovkurset relevant for flere medarbejdere i en kommune, er det også muligt at lovkurset afholdes lokalt. Kontakt Sara Lindberg på sgl@kl.dk, hvis det har interesse.

×

Log ind