13. oktober 2021

Integrationstræf 21 – se det fulde program

SIRI og KL holder Integrationstræf den 8. november i Kolding. Hør bl.a. Nagieb Khaja fortælle om situationen i Afghanistan og hvordan den påvirker herboende afghanere.

Integrationstræf 21 har fokus på mange af efterårets store dagsordener – mangel på arbejdskraft, regeringens udspil om 37 timers arbejdspligt og nytteindsats og integration af evakuerede afghanere.

Programmet for Integrationstræf er opdateret og du kan bl.a. møde krigskorrespondent og dokumentarinstruktør Nagieb Khaja, som i medierne har dækket Talibans overtagelse af Afghanistan. Nagieb vil fortælle om situationen lige nu for befolkningen i Afghanistan og give råd til, hvad kommunale medarbejdere skal være opmærksomme på i kontakten til herboende afghanere og de nytilkomne afghanske flygtninge.

På programmet finder du også autoriseret psykolog Naderah Parwani, som vil give sine bud på, hvordan vi bedre kan forstå hvilke strukturelle vilkår, etniske minoriteter kommer fra og hvilke mindset, de kommer med. Naderah vil give indsigt i, hvad etniske minoriteter kæmper med og hvordan vi hver især kan opløse egne mentale forhindringer for at styrke gensidigheden i vores samfund. 

Du kan se det fulde program her på siden og tilmelde dig Integrationstræf her.