23. august 2021

Nu kan du tilmelde dig Integrationstræf 21

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) og KL holder Integrationstræf 21 den 8. november i Kolding. Tilmeldingen er nu åben for deltagere og udstillere.

Vi går et spændende efterår i møde på integrationsområdet.

Regeringen er på vej med reformer af integrationsindsatsen. Vi lægger derfor op til debat med ministeren, en borgmester og arbejdsmarkedets parter om, hvordan reformerne kan udføres i praksis.

Reformkommissionen, som er sat i verden for at finde løsninger på uløste og vanskelige problemstillinger, kommer i løbet af efteråret med forslag til, hvordan man kan forløse et arbejdskraftpotentiale hos mennesker med ikke-vestlig baggrund. På Integrationstræf fortæller formand Nina Smith om kommissionens perspektiver. 

På Integrationstræf kan du også høre partner i LG Insight, Lars Larsen, fortælle om de nyeste resultater fra forskningsprogrammet EARN om hvilke typer virksomhedstilbud, der har bedst effekt for forskellige borgergrupper.

Vi sætter også fokus på nye løsninger på sproglig opkvalificering af ikke-vestlige borgere omfattet af LAB-loven, og på hvordan sprog og virksomhedsrettede tilbud kan spille bedst muligt sammen.

På Integrationstræf vil vi også præsentere en række eksempler på, hvordan tværfaglighed og helhedsorienterede indsatser parallelt med virksomhedsrettede indsatser, kan øge borgernes arbejdsmarkedsparathed og motivation for at komme i job.

Det hele sker den 8. november under overskriften ”Integrationstræf 21: Flere ind i arbejdsfællesskabet – find potentialerne.”

Deltagere og udstillere kan tilmelde sig via linkene herunder. Se også det foreløbige program, som løbende opdateres.

Tilmeld dig Integrationstræf 21 her. 

Tilmeld dig som udstiller og book en stand til Integrationstræf 21 her.