11. december 2019

Programmet til "Temadag om arbejdet med ghettokriterierne" er nu klar!

Tirsdag den 21. januar kan du på denne temadag bl.a. høre om en række konkrete cases med arbejdet med ghettokriterierne og få en masse inspiration med hjem. Nu er programmet på plads og HUSK - der er stadig åbent for tilmeldingen!

Når KL og BL den 21. januar 2020 inviterer til "Temadag om arbejdet med ghettokriterierne" i KL-huset i København er ghettokriterierne, erfaringer og inspiration fra konkrete cases i fokus. 

Som det fremgår af programmet, som du kan hente herunder, lægger vi dagen ud med at høre fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, som vil fortælle om deres praksis for opgørelse af ghettolisten. Dagens første tema fokuserer herefter på muligheder og erfaringer med ændringer i beboersammensætningen i boligområderne. Her kan du bl.a. høre BL's anbefalinger til strategisk udlejning.  
Efter frokost dykker vi ned i konkrete cases omkring initiativer i arbejdet med ghettokriterierne. Vi får her besøg af FSB og Styrelsen for Forskning og Uddannelse som vil gøre os klogere på arbejdet med uddannelseskriteriet. 
Vi runder dagen af med at tale om indikatorer for udsathed og inddragelse af civilsamfundsaktører, hvor Gunvor Christensen fra VIVE præsenterer nogle af de sociale indikatorer der er vigtige for at sikre varige sociale løft i udsatte boligområder. 

Skal du med?

Temadagen afholdes tirsdag den 21. januar 2020 fra kl. 9.30-15.30 i KL-huset
Weidekampsgade 10, 2300 København S

Du kan læse mere om temadagen og tilmelde dig via tilmeldingssitet her
Frist for tilmelding er den 14. januar kl. 23.59.

 

  • PDF

    Program temadag om arbejdet med ghettokriterier.pdf