28. marts 2023

Se programmet for Ungetræf 23 – De unges tid er nu!

Vi er glade for at kunne offentliggøre programmet til Ungetræf 23, der af-holdes den 8. juni i ODEON i Odense.

Dette års titel er ’De unges tid er nu!’, og programmet byder på en række spændende oplæg og workshops. Hvis du gerne vil vide mere om Reformkommissionens anbefalinger på de unge, så har du mulighed for at høre medlem af Reformkommissionen Per B. Christensen fortælle om Reformkommissionens anbefalinger, der bliver offentliggjort i maj. Der vil også være oplæg og eksempler på virkningsfuld praksis i kommunerne og det gode samarbejde mellem kommuner, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Der vil desuden være fokus på unges fritidsjob, og hvordan de kan være med til at forbedre de unges forudsætninger for uddannelse og beskæftigelse.

 

Målgruppe

Ungetræf henvender sig bredt til ledere og nøglemedarbejdere, der arbejder med unge i den kommunale ungeindsats, FGU-institutionerne, repræsentanter for ministerier, styrelser, organisationer og private aktører.

Ungetræf giver en unik mulighed for deltagere at dele erfaringer og viden på tværs af faglige og organisatoriske skel og få ny inspiration til arbejdet med unge i den kommunale ungeindsats.

 

Tilmeld dig her

Hvis du endnu ikke har fået tilmeldt dig, kan du nå det endnu – Tilmeld dig og se programmet her.

De unges tid er nu!

×

Log ind