25. januar 2023

Programmet for Beskæftigelsestræf 23 er opdateret og nu kan du læse mere om de 3 sessioner

Der er flere nye navne på programmet og sessionsbeskrivelserne for Beskæftigelsestræf 23 ligger nu klar – hvilken session deltager du i?

Det foreløbige program for Beskæftigelsestræf 23 ”Nye rammer – udfordringer og muligheder” er blevet opdateret med sessionsbeskrivelser for de tre sessioner.

Du kan høre mere om, borgeres oplevelser og erfaringer med digitale løsninger på vejen mod job samt virksomheders perspektiver på behovet for digitale løsninger i matchet mellem virksomhed og ledige borgere. Eller blive inspireret af kommunale erfaringer/løsninger på mangel på arbejdskraft ved bl.a. at rekruttere nye ansatte til social- og sundhedsområdet fra Syd- og Østeuropa og virksomme indsatser for seniorer.

Endelig kan du få mere viden om projekt Reconnect, som er en integreret uddannelses-, beskæftigelses-, og psykosocial indsats målrettet unge (18-29 år) med tegn på angst eller depression med afsæt i IPS-metoden, samt et overblik over hvilke muligheder og udfordringer, der kan være i at implementere modellen i en dansk jobcenterkontekst. 

Lad dig inspirere at én af de tre sessioner på Beskæftigelsestræf eller få flere detaljer om den session, du allerede er tilmeldt. Sessionsbeskrivelserne finder du i det opdatererede program.

 

Se det foreløbige program samt tilmeld dig Beskæftigelsestræf her.

×

Log ind