03. februar 2023

Balancekunsten i beskæftigelsesindsatsen – Hør lektor Mathias Herup Nielsen på Beskæftigelsestræf

Om fire uger åbner dørene til KL’s Beskæftigelsestræf i ODEON i Odense. Endnu en oplægsholder er tilføjet programmet og deltagerlisten er nu offentliggjort.

Flere spændende oplæg, kommunal vidensdeling og masser af inspiration er på programmet

Lektor Matias Herup Nielsen fra Aalborg Universitet vil gøre os klogere på, hvilken veludviklet balanceevne medarbejderne i jobcentrene skal besidde, for at kunne levere gode beskæftigelsesindsatser. Det handler høj grad om, at kunne holde balancen og håndtere spændinger, fx imellem omsorg og kontrol, ret og pligt og borgernes ressourcer og begrænsninger.

Flere spændende oplæg, kommunal vidensdeling og masser af inspiration er på programmet – hør bl.a. professor Michael Svarers bud på, hvad der virker i beskæftigelsesindsatsen, centerleder for Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse Lotte Bøgh Andersen sætter fokus på ledelse i turbulente tider, faglig direktør for Væksthuset Leif Tøfting Kongsgaard præsenterer viden om ledelse i en frisættelsesdagsorden, seniorforsker fra VIVE Iben Bolvig præsenterer effekter af brugen af efteruddannelse, CEO og Co-founder i virksomheden Weply Søren Gøtterup-Tang kommer med sit perspektiv på, hvordan personer med handicap er en ressource og m.fl.

400 deltagere er nu tilmeldt Beskæftigelsestræf - Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, kan du nå at gøre det her, hvor du også har mulighed for at se den foreløbige deltagerliste og program.

×

Log ind