01. marts 2022

Ses vi til Beskæftigelsestræf i Odense – se den foreløbige deltagerliste her

Glæd dig til en dag hvor borgerinddragelse i beskæftigelsesindsatsen blive drøftet, gode kommunale erfaringer med jobrettet opkvalificering bliver delt, og hvor du kan høre om styrket service gennem borgervendte digitale løsninger.

Borgerinddragelse i beskæftigelsesindsatsen, gode kommunale erfaringer med jobrettet opkvalificering og styrket service gennem borgervendte digitale løsninger. Det er blot nogle af overskrifterne i programmet for Beskæftigelsestræf 22.

I år slutter digital trendanalytiker Christiane Vejlø dagen af med at gøre os klogere på den teknologiske udvikling. Hun præsenterer 5 afgørende teknologitrends omkring fremtidens arbejdsliv, idéudvikling og kompetencer, som både påvirker vores liv og vores relationer.

Digital ansvarlighed og ansvarlig innovation med data er en af 20’erne største digitale trends. Der er masser af muligheder i data, og det er råstoffet i innovationen af nye produkter, men det skal bruges målrettet og fornuftigt, og man skal være bevidst om de etiske udfordringer, der følger. Hvordan får vi det bedste afsæt til ansvarlig innovation uden det bliver springbræt til øget kontrol?

Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, kan du nå at gøre det her, hvor du også har mulighed for at se den foreløbige deltagerliste og program: Beskæftigelsestræf 22 (kl.dk)

×

Log ind