23. juni 2022

Webinar om fritidsjob og partnerskaber

Onsdag den 24. august afholder KL og Boligsocialnet gratis webinar om værdien og potentialer ved fritidsjobindsatser og partnerskaber.

Fritidsjobs har en række positive effekter på unges livsmuligheder. De forbedrer unges forudsætninger for uddannelse og beskæftigelse ved at styrke sociale, personlige og faglige kompetencer, bidrager til at etablere netværk og sågar til at forebygge kriminalitet. Fritidsjobs har dermed stor værdi og stort potentiale til at forbedre både individuelle og samfundsmæssige forhold.

Arbejdet med fritidsjobindsatser er præget af, at der er mange forskellige tilgange, aktiviteter og samfundsaktører med forskellige, komplimenterende styrker. Derfor er samarbejde på tværs af aktører nødvendigt for at opnå de bedste resultater.

Onsdag den 24. august afholder KL sammen med Boligsocialnet et webinar om værdien og potentialer ved fritidsjobindsatser og partnerskaber, hvor ledere i henholdsvis en boligorganisation og en kommune, samt tre entreprenante praktikere i feltet vil fortælle om succesfulde indsatser fra virkeligheden og diskutere fremtiden for fritidsjobindsatser.

Webinaret er gratis – læs mere og tilmeld dig her: Webinar: Fritidsjob og partnerskaber (boligsocialnet.dk).

×

Log ind