23. august 2022

Du kan stadig nå at komme med til Virksomhedsservicedagen 22!

KL holder Virksomhedsservicedag d. 29. september i Vejle. Hør bl.a. Bente Malig fortælle om hvordan man kan bruge den motiverende samtale som værktøj i mødet med jobsøgende.

Virksomhedsservicedagen 22 har fokus på mange af de væsentlige aspekter i jobcentrenes virksomhedsrettede indsats – Efterspørgsel på arbejdskraft, nytænkning af beskæftigelsesindsatsen og jobcentrenes image.

Programmet for Virksomhedsservicedagen er opdateret og du kan bl.a. møde udviklingskonsulent i Dualog, Bente Malig, fortælle om hvordan man bruge den motiverende samtale, som en indledning til en anledning til at finde og understøtte motivationen hos den jobsøgende. Hun vil komme med input til, hvordan man med enkle samtalemetoder, møder den enkelte, så motivationen fremmes.

På programmet finder du også senioranalytiker i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, Troels Lund Jensen. Troels vil give sit perspektiv på hvad der sikrer at Danmark også i fremtiden kan have et velfungerende og effektivt arbejdsmarked og hvordan det er afhængigt af, at arbejdsstyrken besidder de kompetencer, som efterspørges af virksomheder og den offentlige sektor.

Du kan se det fulde program her på siden og tilmelde dig virksomhedsservicedagen her.

 

Arrangement

Virksomhedsservicedagen 2022

×

Log ind