11. maj 2021

Endeligt program til Beskæftigelsestræf 21 er nu på plads

Det endelige program til Beskæftigelsestræf 21 er klar. Se det herunder – og hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, så kan du stadig nå det!

Om lige knap én uge ”slår vi dørene op” til KL’s digitale platform, når vi den 20. maj byder velkommen til virtuelt Beskæftigelsestræf – Fra afstand til nærhed.

Det endelige program er nu på plads. Du kan bl.a. glæde dig til at høre professor Dorte Caswell gøre os klogere på at skabe forandring i beskæftigelsesindsatsen i en mere borgerinddragende retning, jobcenterchef Anja Nørby Sørensen om en efterspørgselsdrevet beskæftigelsesindsats i Skanderborg Kommune, afdelingschef Sophie Danneris om at skabe rammer for meningsfuldhed for udsatte borgere samt kommunal vidensdeling om erfaringer med brugen af digitale tilbud til borgere - og mange flere.

Programmet ”forlænges” med et eksklusivt virtuelt arrangement med Ydelseskommissionens formand Torben Tranæs den 17. juni kl. 9.30-10.45.

Torben Tranæs vil give et oprids af udfordringerne med det nuværende kontanthjælpssystem, skitsere de mange hensyn Ydelseskommissionen har måtte tage højde for i arbejdet med det nye ydelsessystem og give et indblik i kommissionsarbejdet. Endelig vil Torben Tranæs selvfølgelig præsentere anbefalingerne til et nyt kontanthjælpssystem.

Alle deltagere til Beskæftigelsestræf 21 er automatisk tilmeldt arrangementet den 17. juni og vil modtage et link et par dage inden arrangementet.

Du kan stadig nå at tilmelde dig!
Hvis du endnu ikke har fået tilmeldt dig selv og din kollega, kan I nå det endnu.

Indtil tirsdag den 18. maj kan du tilmelde dig ved at trykke på nedenstående banner:

https://tilmeld.kl.dk/bt21

Se programmet for Beskæftigelsestræf 21 her:

  • PDF

    Program for Beskæftigelsestræf 21