05. maj 2021

Bliv virtuel udstiller til KL's Beskæftigelsestræf 21

Beskæftigelsestræf 21 afholdes i år virtuelt, når KL den 20. maj sender træffet live fra vores digitale platform. Selve udstillerområdet vil også foregå virtuelt, og der er nu mulighed for at købe en virtuel stand.

På en virtuel stand i udstillerområdet, har din virksomhed eller organisation mulighed for at fremvise jeres produkt eksempelvis via en video, en pjece eller andet pdf-materiale for deltagerne på Beskæftigelsestræf. Målgruppen for træffet er ledere og nøglemedarbejdere på beskæftigelsesområdet i kommunerne, repræsentanter for ministerier, styrelser, organisationer og private aktører.

 
KL’s digitale platform og det virtuelle udstillerområde kan I se eksempler på og læse mere om her Beskæftigelsestræf 21 - Standtilmeldning (kl.dk) hvor der også er mulighed for at købe én af de 10 virtuelle stande. Bemærk at de 10 virtuelle stande sælges efter først til mølle-princippet.


I år sætter Beskæftigelsestræf – fra afstand til nærhed, fokus på følgende temaer:

  • Post-corona - Potentialer for nytænkning af beskæftigelsesindsatsen

  • Anbefalinger til et nyt ydelsessystem

  • Perspektiver på den virksomhedsrettede indsats for de udsatte voksne i beskæftigelsessystemet

  • Potentialer for et Virtuelt Jobunivers

Spørgsmål
Ved spørgsmål omkring det virtuelle udstillerområde kontakt da standkoordinator Thomas Szpak Ballegaard på mail THSB@kl.dk.