29. juni 2021

Nu kan du se det foreløbige program for jobCAMP 21

Og tilmelde dig KL's årlige beskæftigelsespolitiske konference jobCAMP, der finder sted den 7.-8. oktober 2021

Arbejdsmarkedet er i fuld gang – vi skal have alle med! er titlen på årets jobCAMP 21, som i år særligt sætter fokus på:

  • Situationen på arbejdsmarkedet
  • Mangel på arbejdskraft – hvad er de lediges muligheder?
  • Nye løsninger på gamle udfordringer
  • Nye blikke - beskæftigelse forfra

Programmet byder på spændende oplæg og masser af inspiration – hør bl.a. overvismand ved Det Økonomiske Råd Carl-Johan Dalgaard beskrive udsigterne for dansk økonomi og det danske arbejdsmarked og formand for Reformkommissionen Nina Smith fortælle om gamle udfordringer, som for længst er erkendt, forsøgt løst politisk, men fortsat er uløste. jobCAMPs anden dag sætter fokus på nye blikke på beskæftigelsessystemet ved at hente inspiration og gode idéer fra andre områder - for eksempel fra dyreriget, hvor adm. direktør Jørgen Nielsen indvier os i hemmeligheden bag transformationen af den traditionsrige have. 

Programmet vil løbende blive opdateret, og forventes endeligt medio september. Du kan se foreløbigt program nedenfor. 

Tilmeld dig jobCAMP her: https://tilmeld.kl.dk/jobcamp21

Du kan booke en stand eller læse mere om at være udstiller på jobCAMP her: https://tilmeld.kl.dk/jobcamp21-stande

Målgruppe
jobCAMP henvender sig til kommunalpolitikere, kommunale chefer, medlemmer af De Regionale Arbejdsmarkedsråd samt øvrige interessenter på beskæftigelsesområdet.

Covid-19 situationen:
Vi planlægger efter en fysisk afholdelse af jobCAMP 21, men holder selvfølgelig løbende øje med situationen vedrørende coronavirus. Ved afholdelse af jobCAMP kommer vi naturligvis til at følge myndighedernes gældende anbefalinger til afstandskrav og hygiejneforanstaltninger.

Har du spørgsmål vedrørende:

  • Praktisk information og stande samt tilmelding og betaling, kan du rette henvendelse til chefsekretær Annika Rosendal på mail arn@kl.dk
  • Program samt anden faglig information, kan du rette henvendelse til konsulent Dorthe Lehm Jensen på mail dlj@kl.dk
  • Hotelreservation, kan du rette henvendelse til Henriette Bugge Mortensen, Destination Nord på mail HBM@destination-nord.dk eller tlf. 9931 7521