02. september 2021

Ses vi til jobCAMP i Aalborg? – Tjek program og deltagerliste her

Glæd dig til at blive beriget med nye blikke på beskæftigelsesindsatsen, til at drøfte og høre om nye løsninger på gamle udfordringer, og til at få et overblik over udsigterne for den danske økonomi og det danske arbejdsmarked.

Det er blot nogle af overskrifterne i programmet for jobCAMP 21.

I år byder jobCAMP 21 på inspirerende oplæg fra stærke profiler – formand for Reformkommissionen Nina Smith vil tegne et billede af de komplekse udfordringer, som tidligere tiders reformer ikke tog godt nok hånd om. Overvismand ved Det Økonomiske Råd Carl-Johan Dalgaard vil give et overblik over situationen på arbejdsmarkedet i dag, og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard vil give sine budskaber til kommunerne.

Glæd dig også til at høre tidligere politisk redaktør på TV 2 Anders Langballe, studievært og redaktør Clement Kjersgaard, professor fra Aalborg Universitet Christian Ydesen, adm. direktør i Zoologisk Have København Jørgen Nielsen og mange flere.

Der er nok at glæde sig til, hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, kan du nå at gøre det her, hvor du også har mulighed for at se den foreløbige deltagerliste.

Se det opdaterede program for jobCAMP nedenunder.

Program for jobCAMP 21