09. september 2020

Virtuel live jobCAMP 20

Som følge af situationen omkring Corona afholdes jobCAMP 20 som et virtuelt live event

Mens vi venter på igen at kunne mødes i Aalborg, afholdes virtuel live jobCAMP den 5. november kl. 9.30 - 14.15. Oplægsholdere samles fysisk, og vi streamer direkte fra et studie i København til jer.

jobCAMP er stadig en begivenhed, hvor jeres aktive deltagelse er vigtig – I kan stille spørgsmål og komme med kommentarer undervejs, ligesom vi inddrager afstemninger på dagen. I kommer også til at møde de andre deltagere i virtuelle netværk. 

Titlen for årets jobCAMP er ”Arbejdsmarkedet slog en kolbøtte – hvordan lander vi?”. jobCAMP henvender sig til kommunalpolitikere, kommunale chefer, medlemmer af De Regionale Arbejdsmarkedsråd samt øvrige interessenter på beskæftigelsesområdet.

Tilmeld dig jobCAMP 20 her.

Glæd dig til at høre vismand i De Økonomiske Råd professor Nabanita Datta Gupta, beskæftigelsesminister Peter Hummelgård, professor i psykologi Svend Brinkmann, vicegeneralsekretær i OECD Ulrik Vestergaard, seniorforsker fra VIVE Iben Bolvig og mange flere på jobCAMP 20.

Vi håber at så mange som muligt vil tune ind på virtuel live jobCAMP 20.

Prisen for virtuel live jobCAMP 20 er 700 kr.

 

Har du spørgsmål vedr.:

  • Praktisk information samt tilmelding og betaling kan du rette henvendelse til chefsekretær Annika Rosendal på mail arn@kl.dk
  • Program samt anden faglige information kan du rette henvendelse til vicekontorchef Kristina Bendixen på mail kbe@kl.dk 

Det foreløbige program kan læses her:

PROGRAM

PROGRAM Program for virtuel live jobCAMP 20