02. oktober 2019

jobCAMP 19: Opdateret program - se de nye oplægsholdere

Glæd dig til at høre om ledelse i virkeligheden: Fra ledelsessparring til konkrete resultater, og om hvordan vi får styrket samspillet mellem psykiatrien og kommunerne, så vi lykkes langt bedre med at få flere med i arbejdsfællesskabet.

På jobCAMP 19 vil tidligere Irma-direktør Alfred Josefsen og centerchef på JAC (Job-, Aktivitets- og Kompetencecenter i Gentofte Kommune) Ann-Christina Matzen Andreasen åbne værktøjskassen og give deres bud på, hvordan nye styringsværktøj som innovation, digitalisering og samskabelse kan sættes i spil og rammesætte ledelse på en ny måde.

Om fredagen kan du, under temablokken "Flere udsatte borgere med i arbejdsfællesskabet", opleve formand for Psykiatrifonden Torsten Bjørn Jacobsen, adm. direktør for Socialforvaltningen i Københavns Kommune Nina Eg Hansen og laboratoriechef i virksomheden Eurofins Tina Fomsgaard Kristensen drøfte, hvordan psykiatrien, kommunerne og virksomhederne sammen kan styrke samspillet til gavn for borgere med psykiske lidelser.

Programmet byder også på andre inspirerende oplæg fra stærke profiler – hør bl.a. årets keynote speaker, den britiske iværksætter Hilary Cottam, tale om, hvordan vi kan re-designe velfærdsstaten med borgeren først. Overvismand ved Det Økonomiske Råd Michael Svarer giver et overblik over situationen på arbejdsmarkedet i dag, og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard giver sine budskaber til kommunerne.