20. september 2018

Sidste chance for at tilmelde dig Kommunikationsdøgn 2018

Om tre uger slår KL dørene op til årets konference for alle, der arbejder med kommunikation, presse, web og sociale medier i kommunerne. Tilmeld dig nu, hvis du skal sikre dig en plads.

Hvordan svarer man som kommune bedst på kritiske kommentarer på Facebook? Er oplevelseskommunikation det nye sort? Og hvordan bringer du bedst dig selv i spil som rådgiver for kommunens ledere?

Det, og meget mere, kan du få svar på, når årets Kommunikationsdøgn skydes i gang d. 11. og 12. oktober på Comwell Korsør.

Her samler KL over 300 kommunale kommunikatører til et døgn med masser af inspiration, faglige oplæg og networking med kolleger fra hele landet.  

Tillidskrise, debatindlæg og mobilvideo 

Vi har blandt andre inviteret tidligere nyhedsdirektør i DR, Ulrik Haagerup, som på årets plenumscene sætter fokus på konstruktive nyheder og tillidskrisen mellem journalister og kommunikationsmedarbejdere.

Christopher Arzrouni, særlig rådgiver for finansministeren og tidligere debatredaktør på Børsen, lægger også vejen forbi og giver gode råd til, hvordan man bedst bruger debatsiderne som kommunikationskanal.

Og trænger du til at få pudset dine evner som videojournalist af, får du fornøjelsen af hele to oplæg fra Jon Rytter, journalist og ejer af produktionsselskabet DanishMedia.dk. På årets Kommunikationsdøgn giver han dig opskriften på en succesfuld video til nettet og viden om, hvilke budskaber og historier der er oplagte som video – og hvilke der ikke er.

YDERLIGERE MATERIALE

  • LINK

    Læs hele programmet og tilmeld dig Kommunikationsdøgnet her