18. februar 2019

Masterclass for kommunale it-teknikere – om Støttesystemerne og rammearkitektur

Hvad skal der til for, at din kommune kan få den optimale værdi af Støttesystemerne: Adgangsstyring og Organisation? Kan du lide at udfordre dig selv fagligt? Hvordan kan andre it-teknikere give dig inspiration, tips og tricks til gode løsninger i dit daglige arbejde med Støttesystemerne og rammearkitektur?

Deltag på KL og KOMBIT’s 2-dages masterclass og kom helt tæt på alt det, du skal vide og gøre lige nu ift. Støttesystemerne, rammear­kitektur og Monopolbrud.

Del viden, udforsk det nye og det velkendte, og gør det sammen med fagkolleger, der tænker og arbejder ligesom dig. Eller som netop ikke tænker og arbejder ligesom dig, men har gået nye veje i deres tænkning om, hvad de vil bruge Støttesystemerne til.

2-dages masterclass vil dreje sig om det, der optager jer som it-teknikere inden for rammen Adgangsstyring og Organisation.

Masterclass for it-teknikere vil blive bemandet med et stærkt hold fra KL og KOMBIT samt eksterne oplægsholdere fra kommunerne. Brian Storm Graversen fra Digital Identity er tilknyttet som proceskon­sulent.

Arrangement

Kurser Masterclass for kommunale it-teknikere

Deltag på KL og KOMBIT’s todages masterclass og kom helt tæt på alt det, du skal vide og gøre lige nu ift. Støttesystemerne, rammearkitektur og Monopolbrud. Nyt hold starter den 18. marts 2019.