13. september 2018

Kom med på 'digitaliseringens folkemøde'

Det er gratis at deltage, når Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby slår dørene op til High Tech Summit den 10. og 11. oktober. KL er strategisk samarbejdspartner i arrangementet.

'Digitaliseringens folkemøde'

DTU High Tech Summit er Nordens førende forskningsbaserede hightech-arrangement. Her mødes offentlige organisationer, virksomheder, forskere, studerende og startups med det formål at finde inspiration og skabe værdi.

Arrangementet præsenterer syv spor, som alle kører over to dage den 10. og 11. oktober. Flere af de syv spor beskæftiger sig med teknologier, der nu og i fremtiden kan få stor indflydelse på den kommunale værdiskabelse. Eksempelvis indgår der i KL's Teknologispringsprojekter både kunstig intelligens, Big Data og Internet of Things. Læs mere om KL's teknologispringsprojekter her.

En lang række aktuelle oplæg og workshops er relevante for kommunerne at deltage i, da oplæggene berører teknologiske muligheder og forandringer, der kan understøtte og inspirere den kommunale opgaveløsning.

De syv spor på High Tech Summit er:

• Industry 4.0 & Robotics

• Big Data & Artificial Intelligence

• Internet of Things

• Smart Healthcare & Food

• Business Inside Technology

• Entrepreneurship

• Grand Societal Challenges

Blandt oplægsholderne i Smart Healthcare & Food-sporet finder vi Gitte Løvgren, direktør i Ringsted Kommune og Charlotte Koch Petersen, leder af Plejehjemmet Skovhuset i Hillerød Kommune.

Udover de syv spor kan man også finde inspiration hos hightech-virksomheder og startups, der udstiller deres nyeste produkter og idéer.

Gratis at deltage

Det er gratis at deltage på High Tech Summit, og tilmelding foregår via dette link, hvor du også finder programmet.