13. september 2018

Indløs dine projekters potentiale - kom til konference om gevinstrealisering

Den 29. november kan du blive klogere på at styrke værdiskabelse i din organisation på konferencen Gevinstrealisering 2018, som handler om gevinstrealisering og samskabelse og sætter fokus på læring fra kommunale erfaringer.

Skærpede krav og forhindringer for realisering af gevinster

Digitalisering og effektivisering skærper kravene til, at organisationen realiserer de potentielle gevinster ved projekter. Ifølge Peak Consulting, der årligt tager temperaturen på gevinstrealiseringen i Danmark, er der en række problemer, som står i vejen for netop at realisere de gevinster, der var formålet med projektet.

Det kan ske, at projektet reelt ikke løser de problemer, som var årsagen til at projektet blev startet. Et andet problem kan være, at leverancerne i projektet ikke passer til behovet eller at organisationen ikke er klar til at modtage leverancerne.

Gevinstrealisering 2018: Fokus på disciplinen og samskabelse

En systematisk og målrettet tilgang til arbejdet med gevinstrealisering styrker projekternes mulighed for at skabe de aftalte leverancer og bidrage til den ønskede forandring i organisationens adfærd og kultur.

Det handler bl.a. om at sikre mulighed for samskabelse mellem medarbejdere i udvikling og drift, så de rigtige løsninger kommer frem og gevinsterne i hus. For skal løsningen forankres i organisationen, så er det en fælles opgave, der involverer flere interessenter.

 

Der kan læses meget mere om gevinstrealisering og tilmelde dig konferencen her.