15. oktober 2018

Temadag om kommunerne og de store idrætsevents og kulturprojekter

KL inviterer til temadag om "Kommunerne og de store idrætsevents og kulturprojekter", mandag d. 3. december 2018 fra kl. 10 -15 på Kulturøen, Havnegade 8 C, Middelfart, for at opruste kommunernes viden om indgangsvinkler til området.

Kommunernes interesse for at engagere sig i events, festivaler og idrætsbegivenheder øges markant, og hovedparten af landets kommuner er fortrolige med at involvere sig i lokale events, festivals og idrætsbegivenheder. Men når det handler om de helt store idrætsevents og kulturprojekter, bliver det imidlertid mere kompliceret med øget behov for professionalisering og udvidet kendskab til juraen, de forskellige risici og faldgruber, mv.

Målgruppen for dagen spænder fra kultur- og erhvervsdirektører og chefer over økonomichefer til juridiske chefer mfl. Dagen vil veksle mellem generelle oplæg og kommunale eksempler. Du vil blandt andet møde:

  • Direktør For Sport Event Danmark Lars Lundov. Han gør status på de sidste 10 års heftige udvikling med tiltrækning og afvikling af store, internationale sportsevents i Danmark.
  • Direktør for By, Erhverv og Kultur Jørgen Krogh, Herning Kommune. Han vil tale om behovet for at besvare det kommunale WHY, som optakt til valg af organisation, valg af samarbejdspartnere, fastlæggelse af budget, målsætninger og evalueringsmetode.
  • Advokat og partner Rikke Søgaard Berth, Horten. Hun vil sætte fokus på juraen omkring kommunernes muligheder for at involvere sig i større kultur- og sportsprojekter og mulige organisationsformer for disse arrangementer.

Program følger samt tilmelding på COKs hjemmeside.