26. oktober 2018

Sidste chance for at tilmeld sig KL's EU-temadag 2018

Hvis du vil med til KL's EU-temadag, er det sidste chance for tilmelding. I år sættes der fokus på Brexit og de politiske og økonomiske følger for Danmark set ud fra et nationalt og kommunalt perspektiv, EU's kommende budgets betydning for kommunernes mulighed for at søge EU-midler til udvikling i kommunerne, samt den nye erhvervsfremmeindsats betydning for kommunernes mulighed for at søge strukturfondsmidler fremover.

Brexit og budget vil blive drøftet med bl.a. EU-kommissær Margrethe Vestager, folketingspolitikere Jan E. Jørgensen, direktør Jonas Bering Lissberg Udenrigsministeriet og EU-Kommissionens repræsentationschef i Danmark Stian Soewarta.

Erhvervsstyrelsen vil præsentere den nye erhvervsfremmeindsats og dets betydning for kommunernes muligheder for at søge om midler fra EU's strukturfonde. Her udover vil du bliver præsenteret for hvordan EU-midler konkret er blevet brugt til at løfte en politisk strategisk dagsorden på klima og miljøområdet.

Endelig vil Tænketanken Europa give et indblik i danskernes holdning til EU og om Brexit vil ændre noget vil danskernes opfattelse af EU.

Vil du gerne være på politisk og strategisk forkant med hvad der sker på den europæiske scene, som har betydning for rammer og vilkår i kommunerne? Så skynd dig at tilmeld dig KL's årlige temadag 2018.

Tilmelding foregår gennem COK, hvor det fulde program med oplægsholdere ligger tilgængeligt. Frist for tilmelding er den 1. november 2018.