11. oktober 2018

Sæt kryds i kalenderen d. 5. dec. og bliv styrket i dit arbejde med cirkulær økonomi i en kommunal kontekst

Cirkulær økonomi (CØ) spås af mange til at være det absolut vigtigste værktøj i arbejdet mod et mere grønt og bæredygtigt samfund. Men hvilke muligheder og udfordringer giver CØ i en kommunal kontekst, og hvordan skal man helt konkret gribe arbejdet med CØ an i kommunerne?

Dét og meget mere kan du blive klogere på ved at deltage i konferencen Den Cirkulære Kommune i Norden onsdag d. 5. december 2018, som afholdes i KL-Huset på Islands Brygge, Danmark, kl. 10-15.

Sammen gør stærk

Mange nordiske kommuner er allerede i fuld gang med at arbejde cirkulært både i praksis og i deres strategier og koncepter.

Hvis vi skal forløse det store potentiale, som cirkulær økonomi rummer, kræver det, at endnu flere kommunerne går med i arbejdet, og her er det brugbart, at vi lærer af hinandens erfaringer og inspireres til mere.

En guide med konkrete værktøjer

Kommunernes Landsforening (KL) og PlanMiljø har på vegne af Nordisk Ministerråd udarbejdet en guide, der skal hjælpe de nordiske kommuner i arbejdet mod en mere cirkulær fremtid. Guiden er blandt andet bygget op om en række relevante cases på cirkulær økonomi blandt kommuner i hele norden.

Guiden vil blive præsenteret på konferencen, der desuden byder på præsentationer af nogle af de mest inspirerende nordiske cases på området samt en workshop i brug af guiden.

Program for konferencen vil snarest blive offentliggjort, men reserver dagen allerede nu.

Tilmeld dig her