02. oktober 2018

Rammearkitekturpuljen 2019 er åben for ansøgere

KL udbyder en pulje på 500.000 kroner, som alle kommuner kan søge med henblik på at udbrede den fælleskommunale rammearkitektur. Ansøgningsfristen er den 3. december 2018.

Rammearkitekturpuljen 2019

Har din kommune en idé til en digital løsning, der kan skabe værdi for kommunen, dens borgere og virksomheder?

KL’s Rammearkitekturpulje skal hjælpe kommunerne til at realisere initiativer, som netop skaber sammenhæng på tværs af systemer og sektioner. Jeres initiativ vil gøre det synligt, hvordan netop jeres kommune arbejder med den fælleskommunale rammearkitektur.

Er kommunen ikke alene gør det ikke noget. Det er nemlig muligt for flere kommuner at gå sammen om et projekt, og inddragelse af markedet ses gerne.

Den fælleskommunale rammearkitektur

Rammearkitekturen er de fælles principper, byggeblokke og standarder for it-løsninger, som sikrer sammenhæng og fleksibilitet i kommunernes it-landskab.

Rammearkitekturen understøtter forvaltningen og er en god ramme for kommunens digitale løsninger rettet til borgere og virksomheder. Puljen kan f.eks. tildeles projekter, som bruger eksisterende byggeblokke i rammearkitekturen eller udvikler nye.

Sådan fungerer det

Puljen uddeler ligesom i 2017 og 2018 500.000 kroner i portioner på mellem 50.000 og 200.000 kroner. Puljen kan søges frem til 3. december 2018.

Læs mere om Rammearkitektupuljen her.

YDERLIGERE MATERIALE

  • DOCX

    Ansøgningsskema_til_rammearkitekturpuljen2019