15. oktober 2018

Gratis fyraftensmøde: Hvordan skaber du følgeskab?

KLK afholder et fyraftensmøde for kommunale ledere d. 30. oktober i Aarhus, hvor baggrundstæppet er det store fokus, der er på ledelse for tiden. Vi tager udgangspunkt i, hvordan man skaber følgeskab, og der vil være mulighed for personlig karrierevejledning.

Ledelseskommission, sammenhængsreform og Bo Smith-udvalget giver alle deres bud på, hvad god ledelse er. Når alle disse rapporter er læst, og hverdagen melder sig igen, så ved enhver leder, at man skal investere sig selv for at lykkes med opgaven.

Vejen til at lykkes kan ikke læses i en bog. Det kræver et levet ledelsesliv, hvor man har sig selv med. Den personlige villighed til at ville have sine medarbejdere til følge sig er det, der sætter organisationen i bevægelse. Når alt kommer til alt, så ved den erfarne leder, at mennesker følger mennesker - ikke funktioner.

For at blive endnu klogere på netop følgeskab, har KLK inviteret Lisbeth Binderup, der er kommunaldirektør i Skanderborg Kommune. Hun kommer og fortæller sin ledelseshistorie, om følgeskab i hverdagen, og de erfaringer hun har erhvervet som topleder. I sin tid som kommunaldirektør har hun stået i spidsen for store forandringer i Skanderborg Kommune. Det har krævet ledelse og ikke mindst følgeskab.

Efter oplægget har vi arrangeret, at du som leder kan få mulighed for at få sparring og rådgivning på din egen ledelse og de udfordringer, som du måtte stå i. Vores rådgivning tager sigte på dine udfordringer og ikke mindst dine karriereønsker som leder. Rådgivningen er naturligvis personlig og fortrolig. Til opgaven stiller KLK med et stærkt hold, der har fingeren på både ledelsesopgaven og mulige karriereveje.

Tid: 30. oktober 2018 kl. 16.30

Sted: Hedeager 5, 1. sal. 8200 Aarhus N (COK’s lokaler)

Tilmeld dig her. Send også gerne dit CV på forhånd til chefkonsulent Jan Henriksen jahe@kl.dk, hvis du ønsker personlig rådgivning og karrierevejledning. 

Fra KLK deltager:

Jan Henriksen, jahe@kl.dk  

Per Møller Janniche, pemj@kl.dk 

Claus Herbert, clhe@kl.dk 

Peter Bogh, peb@kl.dk