02. oktober 2018

Få inspiration til at udvikle din proceskonsultation

Mangler du inspiration til nye metoder og tilgange, når du skal planlægge og styre processer? På KLK's temadag om proceskonsultation d. 7. november kan du få fyldt værktøjskassen op med nye redskaber til vælge den rigtige proces.

Kender du det, at det er de samme øvelser, du sætter i gang, når du skal lave processer i organisationen. De samme gule post-its, der bliver sat op på væggen, og den samme metode du bruger til opsamling gang på gang.

Kort sagt - mangler du inspiration til nye metoder og tilgange, når du skal planlægge, tilrettelægge og styre processer?

På KLK's temadag om proceskonsultation d. 7 .november 2018 får du mulighed for gennem teori og praktiske øvelser at få fyldt værktøjskassen op med nye redskaber, så du vælger den rigtige proces afhængig af formålet. Du vil bl.a. få idéer til at facilitere processer bedst muligt og ikke mindst ideer til, hvordan du bedst kan planlægge processer, som beriger organisationen.

Du vil få:

  • Mulighed for at reflektere over og udvikle din nuværende praksis
  • Konkrete værktøjer til brug for proceskonsultation
  • Indblik i teori omkring faserne i proceskonsultation
  • Et netværk med andre, der også arbejder med proceskonsultation

Hvem henvender temadagen sig til?

Dagen er for dig, der er konsulent eller leder, og som gerne vil have flere praktiske værktøjer i rygsækken, som du kan trække på næste gang, du skal planlægge og gennemføre en proces.

Du kan tilmelde dig temadagen, som afholdes d. 7. november 2018 i KL-Huset her.