02. oktober 2018

Bedre digital service

Tak til alle, der deltog på Digitaliseringsmessen18

Tak for sidst til alle, der deltog på Digitaliseringsmessen 2018. Tak til alle jer, der deltog og sikrede den faglige dialog og masser af netværkssnakke.

Og tak til de mange leverandører, der alle havde gjort meget ud deres stande og var med til at sikre, at messen igen i år var inspirerende og vanskelig at komme udenom, hvis du vil vide, hvad der rører sig i forhold til digitalisering og teknologi og gerne vil udvikle den digitale service. Vi glæder os allerede til næste år.

Bedre digital service

Lige nu er der en del fokus rettet mod den udmeldte sammenhængsreform. Reformen vil indeholde et spor om bedre digital service. Det er heldigvis et område, hvor kommunerne står klar til at gå i gang.

Som man kan læse i artiklerne i dette nyhedsbrev, er kommunerne i fællesskab klar med pilotforsøg, der skal sikre borgere adgang til et overblik over sager, de har i gang hos kommunen og dermed starten på et give borgere adgang til egne data hos kommunerne. Det fælles kommunale teknologispringsprojekt skal skabe fælles erfaringer med anvendelse af nye teknologier og bedre overblik over de muligheder, der åbner sig med disse. Og endelig udbygger vi konstant på den fælles kommunale rammearkitektur, så kommunerne kan bygge og bestille løsninger, der sikrer sammenhæng på tværs af it-løsninger og dermed også af fagområder.

Så kommunerne er godt på vej og klar til at tage fat på at sikre yderligere sammenhæng.