29. november 2018

KL inviterer til By- og Boligpolitisk konference 25. februar 2019

Tilmelding til By- og Boligpolitisk konference er nu åben. Konferencen, der afholdes i Høje Taastrup, sætter fokus på kommunale opgaver og muligheder som følge af ghettoudspillet.

Regeringen har med ghettoudspillet skabt en brændende platform, der skal sikre, at vi ikke har ghettoer i Danmark i 2030.

Det betyder, at alle kommuner skal tænke strategisk i deres bolig- og byudviklingspolitik. Både for at løse de nuværende ghettoudfordringer og dels modvirke, at nye uhensigtsmæssige bosætninger opstår, herunder at genhusning af borgere fra de nuværende 16 ghettoområder ikke skaber nye og utilsigtede udfordringer andre steder.

Konkret skal kommunerne udarbejde strategier for, hvordan der arbejdes med beskæftigelse, uddannelse, indkomst, kriminalitet, samt antallet af ikke-vestlige indvandrere i boligområderne, for at undgå at nye områder kommer på ghetto-listen.

KL sætter med denne konference politisk og fagligt fokus på de opgaver og muligheder, den nye lovgivning medfører.

Program

På konferencen kan du blandt andet møde Michael Ziegler, Borgmester i Høje Taastrup, Bent Madsen, direktør i BL, Hans Henrik Henriksen, rådmand i Aalborg kommune, Ole Nielsen, direktør for Himmerland Boligforening og Gunvor Christensen Chefanalytiker fra Vive.

Ordstyrer for dagen er Laila Kildesgaard, direktør i KL.

Se det foreløbige program her. Programmet opdateres løbende.

Målgruppe

Målgruppen for konferencen er kommunale politikere og chefer med ansvar for det boligpolitiske område samt boligselskaber og private devolopere.

Tid og sted

Quality Hotel
Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup

Mandag den 25. februar 2019 kl. 10.00-16.00

Pris

1450 kr. ex moms.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig konferencen her.

 Fristen for tilmelding er den 11. februar 2019.