16. november 2018

Evaluering af Kommunikationsdøgn 2018

Masser af inspiration, faglige oplæg og networking var på tapetet, da 322 kommunikatører fra 82 forskellige kommuner var samlet i Korsør. Her kan du læse evalueringen.

Den 11.-12. oktober løb KL’s Kommunikationsdøgn 2018 af stablen.

Konferencen bød på 24 timer spækket med faglige oplæg, erfaringsudveksling og networking med kolleger fra hele landet.

Inspirerende oplæg

18 kyndige kommunikationsfolk holdt oplæg om alt fra det gode debatindlæg, kriser og konflikter på sociale medier og oplevelseskommunikation.

Ulrik Haagerup, direktør i Institut for konstruktiv journalistik ved Aarhus Universitet, fortalte, hvordan han arbejder for at gøre den danske og internationale nyhedsformidling mere konstruktiv og løsningsorienteret – og hvordan kommunerne kan spille ind og fremme den udvikling.

Henriette Kjær, Public Affairs Director hos Rud Pedersen, gav os et indblik i, hvordan man som kommune kan arbejde med lobbyisme, og hvorfor det er vigtigt. Derudover fortalte hun, hvilke muligheder det kan give kommunerne, fx når det kommer til at tiltrække statslige arbejdspladser og sikre sig statslig medfinansiering.  

Kristian Strøbech, ekspert og rådgiver i digital medieinnovation, gjorde os klogere på, hvordan man skaber engagement på sociale medier, og løftede blandt andet sløret for, at Rødovre, Vordingborg og Kerteminde kommuner ligger helt i top, når det handler om at skabe samtaler med kommunens borgere på sociale medier.

– Bare for nævne et par stykker.

Find præsentationer fra de forskellige oplæg på Kommunikationsdøgn 2018

Evaluering og næste års Kommunikationsdøgn

Efter konferencen udsendte vi et spørgeskema for at blive skarpe på, hvordan vi gør Kommunikationsdøgn 2019 til en endnu bedre oplevelse. Hele 259 deltagere har givet deres besyv med.

Næste års Kommunikationsdøgn finder sted den 7.-8. november i Aarhus.

På baggrund af evalueringen kan vi allerede nu løfte sløret for, at vi blandt andet vil arbejde for længere og mere dybdegående oplæg, flere workshops og bedre placering af de mange dygtige rådgivere, som har en stand på K-døgn.

Læs KL’s evaluering af Kommunikationsdøgnet 2018

YDERLIGERE MATERIALE

  • PDF

    Evaluering K-døgn 2018