09. marts 2018

Nyt kursus: Journalisering, KLE og persondatabehandling

KL Emnesystematik (KLE) er evig aktuel, men med EU's persondataforordning er der fornyet fokus på at behandle data og personoplysninger samt arkivere dem på en smart og lovmedholdelig måde. Tag med på KL's nye kursus den 18. juni 2018, og hent ny viden med hjem til arbejdet i kommunen.

Aktuelt emne

EU's persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj 2018, lægger en ny dimension til jeres arbejde med journalisering og arkivering. Persondata skal håndteres efter nye normer og regler. Derfor er KL's nye kursus i journalisering, KLE og persondatabehandling ekstra aktuelt og relevant. Kurset giver dig en introduktion til de forvaltningsretlige regler og principper, som danner rammen for sagsbehandling og de administrative processer i kommunerne.

Kom med på kursus

Kurset afholdes i KL-huset i København, mandag den 18. juni 2018 kl. 10 til 16. 

"Kom med på vores kursus, og hent den helt friske viden, som du kan bruge direkte i dit daglige arbejde. På kurset møder du kommunale fagfæller, og vi vil tage afsæt i de erfaringer og udfordringer, som I står med angående journalisering. Vi vil lave masser af øvelser og give praktiske eksempler undervejs," siger Joachim Eriksson. 

Erfarne undervisere

Det er to erfarne specialister, der vil undervise på kurset. Joachim Eriksson er informationsarkitekt i KL og har i mange år arbejdet i redaktionen af KLE. Dan Bjørneboe er Joachims kollega og har desuden erfaring som mangeårig leder og specialist i kommunerne. Dan har som jurist særlig indsigt i EU's persondataforordning. Joachim og Dan kombinerer begge deres specialistviden med en stor glæde ved af undervise.

Læs mere og meld dig til kurset

Du kan læse alt om kurset og tilmelde dig her: http://tilmeld.kl.dk/kursus-i-KLE